Kennen jullie @knakmoment al?

Kennen jullie @knakmoment al?
Dit is een platform voor alle (oud) Defensie medewerkers en hun thuisfront. Dit platform is gestart door Renaldo Ishaak (kmar) en Robin Imthorn (Korps Mariniers).

Op dit platform worden verhalen gedeeld van (oud) Defensie medewerkers en (binnenkort) hun thuisfront. Renaldo & Robin hebben van de staf van Defensie de opdracht gekregen om dit platform verder uit te werken. Denk daarbij aan een duidelijke en overzichtelijk website voor iedereen. Daarmee zal de vraag naar hulp sneller kunnen worden beantwoord omdat je niet meer door de wirwar van intranet moet, je niet juist wordt doorverwezen of je partner even geen raad meer weet.

Knakmoment bundeld alle platformen, hulpdiensten en lotgenoten op 1 website. Makkelijk en overzichtelijk.

Ook komen er nog meer mooie projecten aan. Volg @knakmoment (nu nog) op Instagram of LinkedIn.