WELKOM

Wij van Blue Support verwelkomen jullie op onze nieuwe website. Op deze website kunnen wij lotgenoten met elkaar in contact brengen. Vaak is het lastig om iemand met mentale gezondheidsklachten te begrijpen. Via dit platform brengen wij (oud) collega’s met elkaar in contact. Het delen van verhalen, elkaar begrijpen en een buddy vinden, helpen in het proces. Daar staan wij voor.

Wat wij ook trots op zijn is dat OOK het thuisfront niet vergeten wordt. Op deze vernieuwde website is er een platform voor het thuisfront. Ook zij hebben het lastig, weten niet meer met wie ze in gesprek kunnen en voelt zich vaak tegen de muur gezet.

Deel het bericht binnen uw werkgebied en daarbuiten, maar vergeet vooral niet dat het thuisfront daar ook zeker bij hoort!!!

groetjes,

Kernteam Blue Support